keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Hyvää uutta vuotta 2013, vuosi 2012 on nyt huovutettu valmiiksi :)


Hyvää uutta vuotta kaikille lukijoilleni! Aika se vain hurahtaa kun äiti suunnittelee töihinpaluuta ja arki sen kuin vie mennessään. Onneksi sitä ehtii aina välillä pikkuisen hengähtää ja vääntää jokin tekele valmiiksi. Tällä hetkellä tuntuu luonnollisimmalta antaa taas ompelukoneen hieman levätä ja tehdä mukavia nopeita juttuja ihan melkein lennossa, siinä leikin lomassa.

Jos palaan vielä viime vuoteen, niin mukaan on päässyt tällaisia juttuja joulua koristamaan.

Oman lähikappelimme jouluseimiryhmässä tuli tutustuttua neulahuovutukseen, josta tulikin sitten se "mun joulujuttu". Nyt kotiamme koristaa tällainen ihana enkelineitinen ja ovessa komeili vielä pitkään joulun jälkeenkin tämä ihana vihreä kukkakranssi.

"Sinienkelillä" on pohjana muotoon leikattu vaahtomuovipatjan palanen, jonka päälle oli helppo tikittää villaa. Koristeina sillä rautalankaan pujotettuja helmiä löytyy kaulakorusta, siivistä ja pienestä sädekehästä. Tästä tuli koruaskartelun kärpänen puraisemaan ihan kunnolla, josta kerron myöhemmin lisää.



Tämän ihanan vihreän kranssin sisällä on villalangalla muotoon sidottua vanukangasta, josta tuli juuri sopivan pehmeä mutta samalla tukeva alusta. Kranssiin neulahuovutin pinnan sekä ihan omasta päästä nämä joulutähden terälehdet ja lehdet koristeeksi. Kivaa ja helppoa.



Joululahjoja miettiessäni tuli myös seimikerhossa huovutettua tällainen söpöinen nalletaulu, jonka kuvan malli löytyi täältä. Tämä lähti joululahjaksi uuteen kotiin ja tästä sarjassa toinen syntyi helmikuussa..joka kuvasti rakkauden teemasta sitä perinteisintä ja meni lahjaksi iloiselle rakastavaiselle nalleparille.



Iloista ja käsityötäyteistä uutta vuotta 2013! Toivottavasti se tuo mukanaan ihanan paljon seikkailuja ja luovia hetkiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti